Повечето от нас осъзнават, че пребоядисването е един от най-лесните начини за пълно преобразуване на помещението. И ако мислите за освежаване на цвета на боята във вашия дом в близко бъдеще, може би ще искате първо да вземете под внимание това, което се очаква да бъде модерно през 2018 година.

Ето кои ще са модерните интериорни бои за 2018:

Черният пламък, дълбокия оникс и черна магия

Може да се изненадате, че за пръв път в историята на компанията PPG Paints избра сянка на черно за техния 2018 цвят на годината, което е доста в контраст с тазгошния цвят на – Violet Verbena.

За пръв път в историята на PPG Paints компанията избира черен като цвят на годината за 2018 г. Докато си мислим, че цвета ще внесе мрак в стаите ни, PPG има различна визия зад този уникален избор на цвят. Компанията съобщи по-рано тази седмица, че „Черното създава мълчание, което си пожелаваме в тежкия свят на информация, докато индигото предлага възможност и дълбока надежда“, казва Dee Schlotter.

Цветът, наречен „Черният пламък“, не създава усещане, че светът изглежда мрачен; „Това също означава прераждане“, казва Шлотер – „Той има уникалната способност да отнеме слабостта на пространството и да позволи регенерация, за да го направи още по-силен.“

Сред останалите си цветови предсказания за следващата година: една цветна палитра от тъмночервено, съставена от зелени цветове и тонове въглен, съчетани с топли златни жълти и мътни розови цветове – което предполага, че топлите неутрали няма да отидат никъде.

Да, може би си мислите, че е доста тъмно и мрачно, но PPG Paints разглежда цвета „Черният пламък“ в различна светлина.

Топли неутрални цветове

Ако просто не сте въодушевени от идеята да рисувате стените си с тъмен индиго нюанс на черно, Шервин-Уилямс прогнозира, че топлите неутрални цветове, съчетани с въглен тонове, ще бъдат на мода през 2018 г.

Тази тенденция е представена наскоро в палитра „Искреност“, която е част от прогнозата на компанията за 2018 г. и включва „пясък, комплексни сиви и мъгливи ботанически растения“.

Saint-Gobain е лидер в строителния сектор и предоставя на своите потребители качествени строителни материали – интериорни бои и много различни текстури на стъклотекстилни тапети.