красива коса

Ако някога сте се питали как така някой жени имат винаги блестящи, силни коси, а вашата цъфти редовно и е абсолютно непокорна каквото и да правите, тогава ви съветваме да останете с нас, защото смятаме да ви разкрием тайната на красивата и силна коса.

Всъщност, тайната на красивата коса се крие в… аргановото масло и продуктите, в които се съдържа.

Защо арганово масло?

„Течното злато” както още го наричат, има невероятни подхранващи свойства, което го прави най-добър приятел на всяка уважаваща себе си жена.
В състава на маслото влизат ненаситени мастни киселини, антиоксиданти, витамини, сапонини, стероли и други полезни за кожата и косата вещества.
Синергичното действие на тези съединения помага да се забави стареенето на кожата и да се предотврати образуването на свободни радикали. Въпреки, че е богато на много полезни съставки, маслото не е мазно и е идеално средство за борба със суха и състарена кожа, затова не е никак чудно, че аргановото масло е един от най-използваните продукти за лице.

Но ако си мислите, че единствено в кремовете за лице и ръце се използва това масло, лъжете се, тъй като то е много полезно и за тялото, ноктите и най-вече косата.

Днес, с професионалната помощ на https://nookbulgaria.com/ ще се опитаме да ви разкрием някой от най-големите ползи от употребата на аграново масло.

Чисто арганово масло за дълбоко възстановяване

Ако косата ви е тънка, без блясък и краищата ѝ цъфтят, можете да възстановите силата ѝ, ако капнете няколко капки чисто арганово масло и го нанесете по цялата дължина на косата си. Поставете маслото преди къпане и го оставете подейства няколко минути. След това отмийте маслото.
За дълбоко възстановяване на косъма можете да използвате и SECRET POTION моментна реконструкция за след измиване на косата. Лосионът с арганово масло възстановява и реконструира косъма.

Арганово масло за непокорни коси

„Мароканското масло” е в състояние да „усмири” и най-непокорната коса и да придаде естествен обем и мекота на стърчащата коса. Продуктите, които могат да се справят с непокорната коса са много, но ние ви препоръчваме Anti frizz изглаждащ спрей с арган и монои и акай бери. Спреят се нанася лесно и бързо, а ефектът е гарантиран.

Решение за увредена коса и чувствителна кожа

Недоброто качество на боите, шампоаните и балсамите, които понякога използваме могат да разранят и раздразнят скалпа на главата и да причинят сърбежи и пърхот.
Шампоаните с арган, кератин и макадамия са идеалното решение за подхранване на косата и успокояване на скалпа.