доктори на операция

Турция и Израел са страни, които от години развиват така наречения медицински туризъм. Благодарение на много частни болници, които предлагат на пациентите си качествена грижа за здравето, много чужденци търсят начин за провеждане на собственото им лечение там. Здравните услуги в южната ни съседка осигурява квалифицирано лечение на 360 хиляди чужди пациенти годишно. Освен западни туристи от няколко години българите също имат възможността да се възползват от иновативните технологии и профилактики в Турция и Израел.

Какво трябва да знаем когато търсим лечение в Турция или Израел?

Въпреки че, всеки пациент може сам да се свърже с частните клиники, има организации, които са създадени да го направят по-бързо и по-акуратно. Една такава организация за лечение в чужбина е Bridgemedicalbg.com, която ще ви насочи към най-подходящата за вашия случай клиника, ще ви помогне с комуникацията с нея и освен това ще получите и по-добри ценови оферти. Тази компания е създадена за да е в помощ на хора, които искат да получат качествено лечение от доказани професионалисти.

Клиниките с които се работи са насочени в най-различни направления. Лив Хоспитал (Турция) осигурява пълен набор от процедури и изследвания за гастроентрология и хирургия на храносмилателната система, освен това осигуряват и квалифицирана анестезия, която да подпомогне пациента да се справи с болката. Има много жени, които търсят решение за проблемите им с зачеването именно в клиники в Турция и в Израел. Ин-витро процедурите се изпълняват с най-съвременни репродуктивни методи, които освен всичко останало и работят за намаляване на стреса, които много често в главната причина при пречките за естествено забременяване. Секторите за дентална медицина пък предлагат решения за зъбни импланти, лазерно лечение и ортодонтия. Пациентите, които търсят професионалисти, които да им съдействат за лечение на кожни проблеми и акне, също могат да се обърнат към Bridge Medical. Чуждестранните клиники имат направления по диетология и алергология, предназначени за пациенти с диабет, метаболитни нарушения и затлъстяване.

Центровете за жлъчно-чернодробни заболявания успяват да внедрят техники, които да запазят голяма част от органите в цялост, когато е нужна операция. Минимални инвазивните процедури най-често се изпълняват благодарение на помощта на робот, който е много по-прецизен в движенията по време на манипулациите. Сърдечно-съдовите операции се провеждат след ехокардиография, която да сканира сърцето.

Отделенията по Кардиология и Неврология диагностицира, лекува и извършва профилактики чрез най-съвременни методи.

Отделението по Онкология на Лив Хоспитал предоставя набор от онкологична хирургия, както и радиационна онкология, която е снабдена със специален вид оборудване и линеен ускорител TrueBeam™ STx. Тази клиника работи с Онкологичен център СЛОУН КЕТЪРИНГ, който е световно известен с постиженията си при онкологичните заболявания. Медицинските центрове в Израел и Турция предлагат хирургически решения за ортопедични проблеми с гръбначният стълб, стъпала, глезени, длани и китки. Снабдени са и с професионалисти насочени в областта на глаукомата и очните заболявания, които са бич за младите хора, стоящи пред мониторите целодневно.

Клиниките в чужбина предлагат и различни видове трансплантации, из между които на черен дроб и на бъбречна трансплантация.

Вижте повече за бъбречните трансплантации осигурени от Bridge Medical в това видео:

Трансплантациите минават разглеждане от етична комисия, ако донорът не е близък роднина на пациента. Повечето хирурзи, които се занимават с трансплантации в частните клиники в Турция и Израел имат стотици операции в практиката им и това е сигурно доказателство за професионализма и отдадеността им.

Ако търсите вариант за лечение или профилактика в чужбина, но не знаете точно към коя клиника да се насочите, можете да се доверите на Bridge Мedical.

Те ще ви насочат към най-добрата болница, подходяща за вашият случай, както и ще ви съдействат по време на процедурата и след това. Многообразието от клиники по цял свят, прави изборът труден, когато единствените източници на информация са недостъпни за адекватен съвет. Именно заради това е и създадена Bridge Medical, за да е мост между възможността за лечение и неговото реално осъществяване.