детски-играчки-до-1-година

Кое дете не обича подаръците? Няма такова, затова Вие много добре трябва да знаете какво да подарявате на едно дете, което да бъде подходящо за възрастта му. Освен това е много важно те да бъдат безопасни за тях. Избирането на детски играчки трябва да бъде под голямо внимание, особено за малките деца до 1 година. Ние от „Акварел“ предлагаме множество детски играчки, подходящи за всяка възраст. Предвид хобито и интересите на Вашите деца, в категория „Играчки и хоби“, може да подберете перфектния подарък.

1.Възраст до 6 месеца

Знаете, че бебетата обичат да шарят с очите си постоянно. Те във всяко едно време проучват големия свят с очите си. Най- добрите подаръци за тях са играчки, които висят и може да поставите над леглата им. Например разни дрънкалки, или играчки, които могат да стискат. Друг подарък са играчки със звук или такива книжки, които имат звук.

2. Възраст от 7 до 12 месеца

В тази възраст повечето бебета вече пълзят, опитват се да стоят изправени. Това, което правят на тази възраст е да пускат разни неща, да вдигат и т.н. Подходящи са подаръци като пластмасови купички, топки като нашата интерактивна детска топка за игра, изтласкващи и издърпващи се играчки, дървени превозни средства, кукли-бебета или други кукли. Играчки, с които да използват своята мускулатура.

3. Възраст до 1 година

Тези деца обичат непрекъснато да бъдат в движение. На тази възраст вече стават общителни, играят си с други деца, започват да говорят и да ходят самостоятелно. Подаръци за тази възраст са настолни книги, със снимки на реални обекти, записи на песнички или истории. Играчките, които са за преструване, например телефон или кукла, колички за момчета, бебешки колички, дървени играчки, пластмасови животни. И другото ни предложение е играчки, свързани с тяхната мускулатура, тоест пъзели, мозайки, играчки, които са с части.

Изберете „Акварел“ и ще се убедите, че Вашият подарък е перфектен!